A kamionos: Egy korszak véget ért

  Megtekintés 181,846

st22lacika

8 napja

00:00 Miért van egy Peugeot 206 autóm
00:31 Nem kamionozok. Egy korszak vége
01:10 Mit lát a góré? Ne hazudj.
07:27 Autót vettem. Munkalehetőség !!!
09:44 Miért vagyok ideges? Ezért.
12:28 Haladok az álmom felé. Magaságyás
13:45 MacBook M1 Vs. Fujitsu Celsius
17:05 A jövő. Változni kell. Beszélgetés.
18:45 A kert építése
19:13 Irány kelet :) Türkmenisztán ?
20:13 Következő videó.
20:54 Így néz ki a kertünk.
LKW STORE
www.lkwstore.hu/
lkwstore.hu/karrier/
Német nyelvtudással rendelkező teherautó szemlészeket, beugrós sofőröket, valamint gyakorlattal rendelkező teherjármű értékesítőket keres az LKW Store bővítés miatt.

Megjegyzés
Végh Béla
Végh Béla 2 órája
a szakemberes témához: autószerelők is ilyenek, már szinte könyörögni kell, hogy csináld már meg a munkát mert szeretnék neked érte fizetni.
György Temunovits
György Temunovits 6 órája
Inkább Tvrko mint Frei a stílusod, de ez az én véleményem.
Gábor Pongrácz
Gábor Pongrácz 11 órája
Ha az arcodból vissza vennél, akkor elérnél minden szakembert 🤣
Gábor Muljan
Gábor Muljan Napja
Üdv a csapatban! :) Jó munkát kívánok neked, mint főnök.
Attila Szmák
Attila Szmák Napja
Teljesen igazad van Laci akik itt anyalognak, hogy nem vagy jó főnök a fele komentelő végig se nézte a videót! :D
world badminton
world badminton Napja
sajnálom, a kerted nem érdekel a kamion jó sztori volt, de minden elmúlik mi is
Zoltán Andó
Zoltán Andó Napja
Soha nem leszel jó főnök, kamionosnak sem voltál jó..dodó..
Kicsi Manó
Kicsi Manó Napja
Kapanyél meg kiesik a szájából..
azuro1978
azuro1978 Napja
Üdv LAcika. Gratulálok hogy Vállalkozó lettél. Az Igazán neheze még csak most jön, de merésznek kell lenni és bele kell vágni. Mi már 35. éve vállalkozók vagyunk. Nehéz, de szép munka :) Sok sikert kívánok a kihívások leküzdéséhez.
hunBrian80
hunBrian80 Napja
Udv a Magyar munkaero piacon!
Krisztiàn Rembecki
Krisztiàn Rembecki Napja
Szia Lacika előre jeleznèm, hogy minden tiszteletem az ilyen embereknek mint te is vagy èn is kamionos vagyok mint te is 21 ève nyomom (hozzà teszem Ķàrpàtaljai magyar vagyok)de .Lènyeg a lènyeg ,tisztelem a kitartàsodat ,a pozitiv gondolkodàsodat, nagyon sokk embernek segitesz,segitettèl cask igy tovàbb. ÜDV Rembecki Krisztiàn .
Zoltan V.
Zoltan V. Napja
Volt egy nyugdíjas szomszédom, aki nemzetközi kamionsofőrként tevékenykedett életében még az "átkosban". Folyton arról győzködött, hogy menjek el kamionosnak, mert olyan aranyéletem lesz, amit elképzelni sem tudok. Aztán folyamatosan jött a sztorizgatás, hogy ő hogyan járta be egész Európát, Ázsiának és Afrikának egy jelentős részét és mennyi mindent látott. Ha megkérdeztem tőle, hogy hogyan volt ideje megnézni annyi múzeumot, vagy várost, nevezetességet, mikor időre kellett mennie, olyan válaszokat kaptam, hogy "nála volt az áru és mi mást tehetett volna a megrendelő, mintsem megvárni őt!?" Ha megkérdeztem tőle, hogy mit szóltak ehhez a főnökei, az volt a válasz, hogy "mit szóltak volna!? ...azt mondott nekik, amit csak akart, hogy épp miért van csúszásban. Úgysem tudják ellenőrizni, hogy igaz-e!?" Hiába mondtam a 70 éves szomszédomnak, hogy ma már ez nem így van, mindig csak nevetett rajta, mert "én honnan tudhatnám, hiszen ő kamionozott évtizedekig, nem én". 0:10 Fordítva van feltéve az üléshuzat az autó első üléseire (jobb és bal felcserélve), ami akadályozza így az oldallégzsák működését, ezenkívül húzd fel a fejtámlát, mert ha neked mennek hátulról, kitörik a nyakad!
seeni gzty
seeni gzty Napja
Jó egészséget, várom a következő videôt
Thommyboj
Thommyboj 2 napja
KertTV youtube csatornán elég sok hasznos ötlet van. Víztározós magaságyást ottani videók alapján építettem.
Hafnerko Média
Hafnerko Média 2 napja
Köszönöm az eddigi videóid!!! Meg változtál Laci ment a duslike és a leiratkozás gyenge kontent nézők cserbenhagyása! Béke veled ✌️🖕
Bicikli Vizi
Bicikli Vizi 2 napja
Tipikus esete a komment többsége, amikor beszél valaki, de nem akarják meg hallani. Ha jól látom ST22 Lacika, egy karakán, öntörvényű, maximalista, ember, aki az érem mind a két oldalát ismeri s bemutatja, mindarról amiben van tapasztalata, vagy megtanult. Fog még kamionozni, főzni, kertészkedni, falat fúrni, drónozni, amit eddig is. Csak máshogy. Nekem ez jött le. A magad módján valamit nagyon jól csinálsz Lacika.
seeni gzty
seeni gzty Napja
gazember lettel
Géza Majoros
Géza Majoros 2 napja
25,5 millio? Egy Pezsoért? Mercedes C osztly 2021 marciusi vetel 14,5milla. Mi kerul ezen 25,5millába? Nagyon megváltoztál,annyi fszságot beszelsz,hogy az fájdalom.
Ronald Rencsok
Ronald Rencsok 2 napja
Itt a vége.
SzaboBeatz HD
SzaboBeatz HD 2 napja
Sok sikert Laci !
asioe kiou
asioe kiou 2 napja
Teljesen elvesztettem a fonalat ezzel a videóval,de remélem tartod a korábbiakhoz magad.
Robi Palko
Robi Palko 2 napja
Hát nem dolgoznék neked az tuti!
Somogyi Jòzsef
Somogyi Jòzsef 2 napja
Laci értem én mint szeretnél a videóval, de hát lássuk be nem a legélesebb kések a fiókban típusú embereknek kezdtél el tartalmat gyártani így aztán nem tudják felfogni a nagy részük ami most történik. A másik meg Magyarországon még az emberek nagy része a törzsi gondolkodás szintjén ragadt.
Géza Tisztán
Géza Tisztán 3 napja
Becsülendő amit elértél. Gratulálok! Viszont én ezzel a karakterrel aki vált belőled már nem tudok azonosulni. Köszi a régi videókat, mentem. 😕
Géza Tisztán
Géza Tisztán 2 napja
@asioe kiou szintúgy
asioe kiou
asioe kiou 2 napja
Ment a leiratkozás!
Laca M
Laca M 3 napja
Laci, szerettem a videóidat, szerettem ahogy mentél, reagáltál, meséltél, sztorikkal színesítetted a videóidat, beszéltél a gépekről amiket hajtottál vagy akár a Tronskonáról. Na ebből lenne kertész csatorna. Tudom, fejlődsz. Fejlődsz, karriert építesz, anyagilag gyarapodsz, ami előtt emelem a kalapom, hisz eléred a céljaidat, otthon vagy, könnyebb az életed stb. Ez az irányváltás, amit sajnos a nézőket, a nézőid, akik az úti filmek és a sztorik miatt néztek, nemhinném hogy nagyon érdekelne. Persze próba szerencse, lehet hogy nem lesz igazam és peregni fog a nézettség számláló, de gyanítom hogy sajnos nem...hosszú távon szerintem le fog csengeni ez az egész, amit évek alatt felépítettél..ITT. Persze, korszakok jönnek-mennek az életben, szép és jó volt amit és ahogy csináltál de úgy érzem sőt már régebben is felfigyeltem arra, hogy elfogyott a lendület. Főnökként a cégedet irányítod, minden más háttérbe szorul. Mindennek van kezdete és vége, márcsak az a kérdés, mikor. Bizonyára nézni fogom még a tartalmaidat, de a magaságyás nem egy hajóút az Északi tengeren, nem ad akkora nézői élményt, mint a Duna forrásának bemutatása....remélem érted. Persze sok sikert kívánok a továbbiakhoz is. 👍
Lenard K
Lenard K 3 napja
A kuplungot ne tartsd benyomva, mert a kinyomó csapágy hamar fel fogja adni a harcot. 🤓🍻
oiuet souiu
oiuet souiu 3 napja
Mi is epitkezesbe vagyunk eddig romboltunk most mar epitkezunk es rohadt sok melo van
Erős Milán
Erős Milán 3 napja
pont a szülinapomon ;(
fulcimpa
fulcimpa 3 napja
Ezt a videót a címe adta el.
Balázs Körtvély
Balázs Körtvély 3 napja
Te akkora veréb vagy
HERE ZACSKÓ
HERE ZACSKÓ 3 napja
Mindenki ilatkodzon le
Mate Varga
Mate Varga 3 napja
Olyan főnökké válj amilyet te magad is szerettél volna. Ennek hatalmas eredményei lehetnek.
coco jambo
coco jambo 4 napja
gazember lettel
vibraloop
vibraloop 2 napja
miért is?
Milán Bottó
Milán Bottó 4 napja
@St22Lacika az lenne a kérdésem hogy melyek azok az oldalak ahol külföldön szoktál vásárolni / nézelődni ? Egy két éves videoban mondtad hogy Angliában vetted meg a kamerádat fel áron . Én is szeretnek külföldről vásárolni csak ezért kérdeztem . Válaszodat köszönöm
eioshen boboi
eioshen boboi 4 napja
Véget ért egy korszak Kaffka Tibi
Gábor Fehér
Gábor Fehér 4 napja
Az egyik videódban már feltűnt nekem egy Peugeot 206-os, vagyis annak a "részlete"! Az egymillió forint levonás című videódban egy bevágott képen feltűnik! Vajon, azonos lehet vele?! :) Továbbra sem tudok mást mondani, minthogy napról napra lenyűgöz a tevékenységed, a tartalmak, és az életfelfogásod! Csak így tovább! :)
Tamás Kiss
Tamás Kiss 4 napja
Csak egy tanács, a kuplungot amint tudod engedd fel. Ne kelljen kuplungot cserélni. :)
Simon Cseperkáló
Simon Cseperkáló 4 napja
Jó a víziód Lacika ! Nagyon nézném a videódat a világ minden útjáról, hajrá :-) :-)
eioshen boboi
eioshen boboi 4 napja
25 és fél millió??? Egy Peugeot 206??? 🤔
MGabor
MGabor 4 napja
Felejtsétek már el ezt a Lacikát! Annyi kamionos van már a youtubeon, mint a szemét, pláne egy csomó külföldi. Nincs drón, nincs rongyrázás, nincsenek felesleges pótcselekvések. Vezetnek, hasznos tanácsokat adnak rakományrögzítésnél, tolatásban, necces közlekedési szituk megoldásában, stb. Van aki 1 órát vezet csodás norvég fjordok között, és egy szót sem szól egész vezetés alatt. Nekem az speciel több tartalmat jelent, mint ezek a videók
113
113 4 napja
Ment a leiratkozás!
Julianna Johansson
Julianna Johansson 4 napja
Köszönöm a videot.
Ltd ruifujiecn
Ltd ruifujiecn 4 napja
Ez már számomra nem vonzó, inkább észosztó. Azt is a spájzból... Az az ablak még börtönablaknak is kicsi. Ráéreztél erre az influenszer világra, amivel elütötted a gépies, kamionos életet, amiből megpróbálod az észt osztani. Eddig legalább a fülkéből tetted mindezt, most meg egy spájzablakos tanyasi házból. Nekem addig voltál érdekes, ameddig magadat adtad, és nem akartál virtuális szintet lépni a tanyasi "stúdiódból".
Tamas T
Tamas T 4 napja
Mi is epitkezesbe vagyunk eddig romboltunk most mar epitkezunk es rohadt sok melo van
Rock girl
Rock girl 4 napja
Úgy látom, hogy sokan végig sem néztétek a videót, de már jönnek a "hát de ez nem egy jó főnök" kommentek....
Dávid Orsós
Dávid Orsós 4 napja
Szia László! nagyon csipem a mostani vlogjaid/videóid. De viszont a régebbi (1-2-3-4 éves) videóid annyira birom hogy az nem igaz. jöhet a kérdés hogy miért pont azokat? azért mert bár nincs a leg jobb minőség stb. de sokkal élvezetesebb,telle vannak nagyobb kihivásokkal stb. csak nézd vissza egy 3éves vidód és egy mostanit,és neked is át fog jönni hogy bizony az a Laci volt aki minden kihivást,minden nehézséget egyszerűen mindent le győzött. szóval igen. és nyilván a mostani vidóid is nagyon élvezetessek hisz sok érdekesség van bennük és sok jó minőségű tartalom születik meg amiért hatalmas pacsi. nekem egy kérésem lenne igazából,az hogy a régi videóid soha de soha ne töröld le,még akkor sem ha abba hagyot a youtube-ot,ugyanis nagyon jó őket visszanézni és szerintem ezzel még nagyon sokan vagyunk igy. 😉😁😉😉 "Nyiss a világ felé"😉
Durohr
Durohr 5 napja
Az a MacBook laptop 780 ezer forint. :-O
Rock girl
Rock girl 4 napja
Minden jót ezekhez a tervekhez!
64 64
64 64 5 napja
Úgy látom ezután be fogod mutatni azt hogy jól felépített HUload csatornád hogyan kell lerombolni. Még csak összesen egy bérelt autód van de az arcoskodás már elindult. Lehet hogy én nem vagyok olyan nagy vállalkozó mint te, persze azért van 15 kamionom 15 sofőrrel akiket most lapáttal nem lehetne elzavarni a cégtől. De ha te azt állítod hogy nulla 85 cent / km + Maud díjért cserébe mindezt ki tudod termelni magadnak, úgyhogy most már gépkocsi vezetőt is alkalmazol akkor valami nagyon bűzlik ebben a dologban. Nyilván fejleszteni és bővíteni akarsz, de ha te ilyen főnök leszel mint ahogy most előadtad magadat hát átjáróház lesz a céget.
vibraloop
vibraloop 2 napja
hej de bírom amikor köpködnek az emberek de a sorok közt meg nem tudnak olvasni.. gratula..
K Danny
K Danny 5 napja
A kibaszott építkezési túlélő játék(én ennek hívom) az borzasztó. Ezt minden második szaki eljátssza , arra kell várni bmeg hogy egyáltalán kijöjjön .. Akkora szopas... az anyag árak hetente emelkednek... és ha valaki elkezd végre dolgozni akkor ha szólsz neki hogy , Mester, ezt nem így kéne, akkor jönnek az imádott válaszok: DE, én ezt 30 éve így csinálom , ez biztos jó , ő erre garanciát vállal 20 évig, vagy megsértődik és azt mondja : ha ilyen jól tudja csinálja maga! És elmegy bmeg....
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Lehet, hogy Te nem érzed, de nagyon megváltoztál, Laci... 😔
Julian Markus
Julian Markus Napja
@Reinitz Roland a kocsi mérete miatt mondta, hogy nem fér bele, nem hencegésből
Reinitz Roland
Reinitz Roland 2 napja
@Levente Agas nem a kamionon van a hangsúly apci,hanem hogy ez “csak” egy Peugeot 206,ami nem mellesleg az édesanyjáé volt😉
Reinitz Roland
Reinitz Roland 2 napja
@Julian Markus hogy ez már nem egy Meriva,de még nem egy XC90..
Levente Agas
Levente Agas 2 napja
@Reinitz Roland mert talan eddig egy kamionban lattad? :D azert mondta ezt...
Julian Markus
Julian Markus 2 napja
@Reinitz Roland és ebbe a mondatba mit vetítesz bele?
Attila Nagy
Attila Nagy 5 napja
csávó eddig ember voltál mert vezettél, mostantól főnök úr és gazda mások ezt úgy mondják hajcsár. sajnálom ha a véleményem sértő és vagy bántó de őszinte.
olivers70
olivers70 5 napja
Sok sikert a munkához a vállalkozáshoz! Vigyázz az arcodra ne változz meg... "elkezdődött" figyelj a külső visszajelzésekre azért.
Ernő Kővári
Ernő Kővári 5 napja
25 és fél millió??? Egy Peugeot 206??? 🤔
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Gondolom újonnan.
Csaba Vörös
Csaba Vörös 5 napja
206-os pezsó új ára 25 és fél milla újan?? Wtf! Akkor mennyi egy új BMW vagy Audi újonan? 200milla? 😂😂
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Akkor jól hallottam... XD
tivohummer
tivohummer 5 napja
Laci mindenképp veled maradunk! Személy szerint elmondhatom de talán mások nevében is, hogy nem csak egy szakmai zsenit találtunk benned, de egy igazán jó és példaértékű embert is! És igen! Engem kifejezetten érdekel, hogy hogyan érzed magad úgy, hogy mostmár igazán sokat lehetsz otthon! Folytasd tovább, én biztosan veled maradok és garantálom neked, hogy nem leszek egyedül ezzel! Várjuk a videókat! Mindenről is! :)
Misu78p
Misu78p 5 napja
318 dislike... az egyik legtöbb dislike ezen a csatornán... elgondolkodtató
ForWhhy
ForWhhy 5 napja
Windowsos laptopokon is lehet 100%on pörgetni mindent. Csak be kell külön kapcsolni.
András Bója
András Bója 5 napja
csalódtam :(
HERE ZACSKÓ
HERE ZACSKÓ Napja
VÁÁ FLU fityfiritty vá ja egyibkint ennis csalodtam flu iszok egy kis kávét mondom aszongyja véget ért okes cslaci :( jo vótá pedig sajnalom
András Bója
András Bója Napja
@vibraloop unszinpatikus nekem ha valaki egy ilyen baszott nagy terepjáróval szennyezi a környezetet. Megelőzve a ellentmondást a kamion hasznos jármű a mérete ellenére :)
Robert Nagy
Robert Nagy 2 napja
@vibraloop XD
vibraloop
vibraloop 2 napja
miben Bója úr?
Robert Nagy
Robert Nagy 4 napja
@Műhely Motor nazsdarovje harassó azt a cumpedlisúristókát nekije dáh!
HakapesziM
HakapesziM 5 napja
He? Ez valami öreg Peugeot, 25 milla? Érti valaki?
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Gondolom újonnan volt annyi, nem most.
Thanku next
Thanku next 5 napja
Volvo rol beszélt omg szövegértés 1es 🤡🤡🤡🤡
Zellmer Sebastian
Zellmer Sebastian 5 napja
ezt en se ertem minek van vege... milyen auto 25 millio... ami ingyen van.... mint aki be van lsdzve
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Xd
Gergő Kálmán
Gergő Kálmán 5 napja
Minden jót ezekhez a tervekhez!
Botond Zsigmond Kristof
Botond Zsigmond Kristof 6 napja
Mindjárt 200K!!!
ESBHun
ESBHun 6 napja
Laci, most akkor miért is ültél a Peugeotban? 😂
György Szabó
György Szabó 2 napja
@Gábor Gábor volvo xc90
Gábor Gábor
Gábor Gábor 3 napja
07:32 Aranyból készült ez a Peugeot 206-os 25.5 milláért, vagy nem forintról van szó????
Attila Matyasovszky
Attila Matyasovszky 6 napja
Szia Lacika! Ne aggódj nem te vagy az egyetlen, nekem az ötödik cég mondta, hogy nekik 1-2 milliós meló nem éri meg. :)
Nik T.
Nik T. 4 napja
@Dániel Hajnal Köszi! Ha abból indulok ki, hogy nem "sza..ért" dalgozik az ember, hanem pénzért, és száz és egy féle lehetőség van arra, miként biztosítsa le magát egy vállalkozó arra az esetre, ha nem kapja meg a pénzét, akkor két következtetést vonok le: 1. Magyarországon az emebereknek már nagyon jól megy! (Nem irónikusan gondolom.) 2. Nagyon nagy az európai rendszerben a hiba.
Dániel Hajnal
Dániel Hajnal 5 napja
@Nik T. azért mert aki normális korrekt szakmunkás az már régen külföldön dolgozik. Otthon csak az alja hazudós dolgozni nem tudó söpredék maradt. Tisztelet a kevés kivételnek.
Nik T.
Nik T. 5 napja
Üdvözlet mindenkinek! Ez nagyon hülyén hangzó kérdés lesz, de meg tudná valaki mondani, hogy miért van ez így Magyarországon? Miért nehéz egy szakmabelit találni egy munkára? Kérlek, a válaszaitokból haggyátok ki a napi politikát, ez nem érdekel - köszi! Én Angliában élek és sokszor hallok másokat erröl panaszkodni. Érdekelnek a vélemények.
isti gameplay
isti gameplay 6 napja
Hát Laci bocsi de nekem ez nem nagyon fog tetszeni. További sok sikert kívánok a továbbiakban!
vibraloop
vibraloop 2 napja
te sem tudsz olvasni a szavak közt mi? akkor nézd meg az új videót.. majd elrágja neked is a laci és megérted.
T U
T U 6 napja
ugy jobban amugy csak 200at...-mert Tomika is elorelepett egy kicsit!😃-na csőtészta...
T U
T U 6 napja
Este tiz-tol reggel 10ig le kell tekerni Manchester-London oda -vissza,hát és fizet heti 250,max 300at..Valaki?!
T U
T U 6 napja
èl mindenki!-de jó!-mehetek vissza M1 re megint...amugy akar valaki Amazon-on dolgozni Angliában?!
T U
T U 6 napja
megyek mwg is nèzem hogy él e még a "kend"...
T U
T U 6 napja
inflangranti-te meg én...nagyon jó. amúgy igen én vagyok Laci ,vsal már muszaly kodositeni mert sokan figyelnek...beszeltunk Mikor ment az Árpi dutyiba
T U
T U 6 napja
csak igy a semmiből-mellékesen..-emlekszetek még a Daubiusz radio igy este-fele zene-repertoarjara?-nekem ez valamikor nagyon bejott..csak igy iszogatni a kertben.. United-Hòfehér Jaguár....például..😊
Péter Balogh
Péter Balogh 6 napja
Túl nagy a mellény...
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Én is így érzem sajnos... :((
Zsolt Jaloveczki
Zsolt Jaloveczki 6 napja
Szia Laci! Èn biztos a nèződ maradok mèg ha a kertről csinàlsz videòt. Szerintem jò döntès volt,hogy màr nem szeretnèl annyit a fülkèben lenni.Amit említettèl Frei Tamàs filmek az egy nagyon szuper ötlet.Lehetne a cìme"magyar kamionosok a nagyvilàgban". Szèp napot!
dcoog anml
dcoog anml 6 napja
vissza rágebbi videodat amikor te is alkalmazot voltál nekem hiányzik is az aki voltál ez már kicsik nagykápüsködés rongyrázás feszités kicsit elszaladt a lo
Andersen Hans
Andersen Hans 6 napja
Jók a szakemberek ..... januárban szóltam 2 KŐMŰVESNEK egy 1.5x1.5 méter fürdőfelújításról a panelben ..... május van egy felmerést sem végeztek nem hogy ár ajánlatot kapjak ... aki panelben él az tudja hogy a fűtést télen nem olyan egyszerű megoldani mint nyáron amikor leengedik a vizet plusz jó kis felár....
Edina
Edina 6 napja
Szerintem több tisztelet járna annak az embernek, aki legyártott egy halom videót, amit szuper volt nézni. Ha másért nem, hát köszönetképpen! Nem gondolom, hogy a következő videók nem lesznek érdekesek, amit nézzenek továbbra is örömmel azok, akiknek az érdeklődési körének megfelel. Ez lehet, hogy ma már/még egy elavult szemlélet, amit persze nem kötelező minden embertípusnak követni, viszont nem árt az ember vele senkinek, az biztos.
Edina
Edina 6 napja
@dcoog anml Vásárolt egy autót, aminek az új ára 25.5MFt. Nyilván nem erről a Peugeot-ról beszél, az egy másik autó, amit vett.
dcoog anml
dcoog anml 6 napja
25MFt? Egy 206?
András Nagy
András Nagy 6 napja
Minden tiszteletem a tiéd!
András Nagy
András Nagy 6 napja
Nagyon sok szerencsét kívánok! Megérdemled! Megdolgoztál érte!
Bigiee Boy
Bigiee Boy 6 napja
7 perc 32 másodperc "Az új ára az autónak 25,5M Ft" !??????? huszonöt és félmillió egy új peugeot 206 !!!????? miből van ? aranyozott platina a karosszéria ??? még ha villanyautó lenne, de az tutti autómata váltós lenne mert ugye abban csak irányváltó van. Szóval nem 2,5M azaz kettő és fél millió véletlenül akkor meg az nem stimmel , hogy az új ára mert az meg inkább 4-5M Ft. Ha tényleg huszonöt akkor légy szíves mindenképpen legyen külön epizód az autóról !
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Biztosan nagyon szép autó, bár azt a 25M-et én is kicsit sokallom.
Szab Jaja
Szab Jaja 6 napja
Van Peugeot 25 millióért? Egy egész flotta lehet akkor az...
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Biztosan nagyon szép autó.
Lil. Milan
Lil. Milan 6 napja
Mindjárt 200k
Zselici Paraszt
Zselici Paraszt 6 napja
A csatorna vége. Legalábbis azé a csatornáé, ami engem lekötött 😔
Konstantin Körös
Konstantin Körös 2 napja
Mert is ?nem tudod ertelmezni a mondani valot lattom :)
ThePopiminator
ThePopiminator 6 napja
Nekem lenne egy olyan kérdésem mert ez nem tiszta, hogy ugyebár a tachográf kártyát havonta le kell tölteni mert annyi adatot tud tárolni. Kérdem én ha valaki csak pl beugrós és mondjuk 01.15-én volt egy fuvarja utána megy még 1 2 napot max akkor is 02.15.-én esedékes a kártya letöltése? vagy másik példa ha 02.10-én volt egy fuvar ahol használni kellett a kártyát és mondjuk utána 2 hónapig nem volt semmi olyan ami miatt használni kellett volna akkor a következő fuvar előtt ami mondjuk essen 04.10-re le kell tölteni?
Lendvai Tamas
Lendvai Tamas 6 napja
Itt minden attól függ milyen proci van a laptoban és milyen a PCben. Lehet itt lapotban is olyat találni ami atombika.
Béla Barta
Béla Barta 6 napja
Ja és előre is gratulálok a 200.000 feliratkozóhoz
Béla Barta
Béla Barta 6 napja
Szia Lacika te ott hagytad a kamionozást?
vibraloop
vibraloop 2 napja
hol mondott a laci ilyet? szerintem sehol
clydegriffith
clydegriffith 6 napja
ilyen az epitoipari szakemberek tobbsege… hatalmas fizetesert cserebe megbizhatatlanok👏 de jon majd derure boru, ha vege ennek az epitesi laznak, akkor majd a helyukre kerulnek
Mr Intéző
Mr Intéző 6 napja
Srácok, a Lacika nem szeret kaminos videózni, akkor kérjük tartsák be, és ne erőltessétek, egyre egyre öregszik Lacika úr, azért van neki családja, hagyd döntse el ő mit szeretne, ha családdal akkar akkor családdal fog foglalkozni, nem pedig néző kedvéért videózni,.
slágerpityu 53
slágerpityu 53 6 napja
Szia Lacika! Jók lesznek a kissé más fajta videók amiket tervezel, jó egészséget hozzá! Cégvezetőként a kollégák tartózkodásának számontartása érthető, a technika ilyen irányú használata még humánus. Sajnos sok más területen az emberek megfigyelése már visszaélés a fejlődés adta lehetőségekkel. A túlzott nyilvántartás ijesztő, bosszantó. De ez más téma. Teccik a kert amennyit láttunk most, gratulálok! A betonkerítés natúr színében nálam így maradna.
Sego Tap
Sego Tap 6 napja
Szia lacika. Pici taknyos korom óta nézlek a kezdetek óta.Kicsit valahól mélyen érintett hogy eltérünk egy picit a eredetitől.De persze sok év el telt kell a változás. Nagyon szépen köszönöm neked a sok jó tartalmat.És további sok sikert kivánok.Hüen nézlek tovább örökké meg marad a minőség nálad és az élmény.
sehhi vooty
sehhi vooty 6 napja
szeretetéből egy bunkó paraszt főnök utálatáig. Remek dramaturgia.
Henrik H
Henrik H 6 napja
25MFt? Egy 206?
Henrik H
Henrik H 4 napja
@Robert Nagy Újonnan sem került ennyibe. Kb akkor adták ki amikor az első X5-t. Akkortájt az került 25MFt-be, de hogy az a kis francia izé...
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Gondolom újonnan.
Henrik H
Henrik H 6 napja
11:00 jól láttam, a kuplungon pihenteted a lábad? Utána mégegyszer. Francia, nem kár érte, de akkor is.
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Én is lestem 🤣
vdanii
vdanii 6 napja
Miért ülsz kabátban a kocsiban? :D
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Hideg van.
astrago
astrago 7 napja
Teljesen elvesztettem a fonalat ezzel a videóval,de remélem tartod a korábbiakhoz magad.
Norbert Szabò
Norbert Szabò 7 napja
Egy Peugeot 206-nak hogy lett volna már 25,5 millió Ft újonnan?!
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Gondolom újonnan. Biztosan nagyon szép autó.
Thanku next
Thanku next 6 napja
Hány éves vagy hogy ennyire nem bírod felfogni mit mond ??????😂🤣
alfonz senki
alfonz senki 7 napja
Most akkor mivel foglalkozol? Nekem ebből nem jött le. Biztos valamelyik előző videódban már mondtad, de nem láttam mindet.
schpatye
schpatye 7 napja
Laci! Mi a helyzet a régi terveddel miszerint veszel egy toyota supra-t? Ha jól emlékszem az is egy álmod volt. :)
Attila Bogdán
Attila Bogdán 7 napja
Nem küldik a szakik az árajánlatot? Ismerős. Január óta várok 3 helyről árajánlatot erkély építésre. Ki jöttek, megnézték, azóta csak ígérgetnek. Azóta se kaptam árajánlatot.
Csaba Csorba
Csaba Csorba 7 napja
no comment .....
Attila Piros
Attila Piros 7 napja
Kedves László. Nagyon örülnék ha a pazonyi kertészetben is szét nézne. Nagyon sok szép növényeink vannak. 😉
st22lacika
st22lacika 7 napja
ok. köszönöm
Jázmin Virág
Jázmin Virág 7 napja
Szia Ami a videó végén van zene nem küldenéd át nekem? :)
Artmoney1983
Artmoney1983 4 órája
Crusaders1 Johannes valaki.... beírod félig, befogja adni.
Titusz Fekete
Titusz Fekete 7 napja
Eg pontos specifikáció azért arról a pc-ről jól jönne mert nagyon nem mindegy, hogy mi van benne... 400-ért proci és 100-ért a többi vagy 400-ért VGA és 100-ért a többi...
Volvo XC90 ST22 és a reakció
25:19
st22lacika
Megtekintés 94 E
Mennyit fizet az ST22 TRANS ?
23:47
st22lacika
Megtekintés 226 E
A gyíkemberek köztünk élnek
13:34
PAXEL
Megtekintés 114 E
Öt - 2021.05.07.
44:03
ATV Magyarország
Megtekintés 46 E
Speedzone-teszt: Tatra T158, ez nem ijed meg terepen
30:52
Ford Ranger, ahogy ti ne járjatok...
33:41
János Bákonyi
Megtekintés 41 E
Hunland- Truck Driver- Russian job #1
55:17
st22lacika
Megtekintés 365 E
A kamionos az Északi sarkkörön túl 2.rész
52:52
Balázs, aki farmot akart, de VETT EGY HEGYET!
43:11
Magyarósi Csaba
Megtekintés 438 E
A kamionos egy hete Élet az úton
1:53:53
st22lacika
Megtekintés 603 E
A gyíkemberek köztünk élnek
13:34
PAXEL
Megtekintés 114 E
Öt - 2021.05.07.
44:03
ATV Magyarország
Megtekintés 46 E
7600 tons of Ocean Seawear were launched successfully
0:32
Experiments FanTube
Megtekintés 40 M